ΤΕΝΤΕΣ ΒΕΡΓΙΔΗΣ
Συστήματα Σκίασης - Τέντες Μάλγαρα - Καλαμαριά Θεσσαλονίκης


Η επιχείρηση μας “Τέντες Βεργίδης” η οποία βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 15 χρόνια με συστήματα σκίασης αναλαμβάνοντας τη μελέτη, τη κατασκευή και τη τοποθέτηση παντός είδους συστημάτων σκίασης σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Θεσσαλονίκη.

Διαθέτοντας καταστήματα στα Μάλγαρα αλλά και στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, η επιχείρησή μας μπορεί να σα προτείνει την ιδανική λύση για την σκίαση του χώρου σας.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

              

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η επιχείρηση μας Τέντες Βεργίδης η οποία βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, χάρη στην μακροχρόνια πορεία της στα συστήματα σκίασης και τις τέντες, μπορεί να σας δώσεις λύσεις που θα επεκτείνουν την χρηστικότητα των εξωτερικών σας χώρων και σε συνδυασμό...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε άμεσα στον χώρο σας, να το εξετάσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ - ΡΑΨΙΜΟ ΤΕΝΤΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ - ΡΑΨΙΜΟ ΤΕΝΤΑΣ

Εάν η τέντας σας έχει υποστή κάποια φθορά, μπορούμε να αναλάβουμε την επισκευή της και το ράψιμο του τεντόπανου με στόχο να την κάνουμε σαν καινούργια.

ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΕΝΤΑΣ

ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΕΝΤΑΣ

Οι τέντες με τα χρόνια βρομίζουν από την σκόνη και το καυσαέριο των πόλεων και η εικόνα τους δεν είναι ευχάριστη. Εμείς μπορούμε να αναλάβουμε το πλύσιμό της.