ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Τέντες Βεργίδης | Τέντες Μάλγαρα - Καλαμαριά Θεσσαλονίκης


Μια προσεγμένη κατασκευή τέντας, μπορεί να ομορφύνει τον κήπο ή τη βεράντα της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου, αλλά κυρίως σας προστατεύει από τον ήλιο και τις άσχημες καιρικές συνθήκες. Επιπλέον βοηθά στη μείωση της θερμοκρασίας στο εσωτερικό του χώρου τις θερμές μέρες του χρόνου, μειώνοντας έτσι και το χρόνο χρήσης των air conditions όπως και του ρεύματος. Με απώτερο σκοπό την οικονομία της τσέπης σας και της χώρας μας.

Η επιχείρηση μας “Τέντες Βεργίδης” η οποία βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, χάρη στην μακροχρόνια πορεία της στα συστήματα σκίασης και τις τέντες, μπορεί να σας δώσεις λύσεις που θα επεκτείνουν την χρηστικότητα των εξωτερικών σας χώρων και σε συνδυασμό με την μεγάλη ποικιλία υφασμάτων που διαθέτει, ανταποκρίνονται άριστα στην αισθητική σας.

Οι τέντες και γενικά τα συστήματα σκίασης που σας προτείνουμε, σας επιτρέπουν να επεκτείνετε τους ωφέλιμους χώρους του σπιτιού σας, μετατρέποντας το μπαλκόνι ή την βεράντα σας σε ένα δροσερό και ξεκούραστο μέρος για να το απολαμβάνετε εσείς και η οικογένεια σας.
 

 


 

 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
 Τέντες με βραχίονα
 
Τέντες κασέτα με βραχίονα
 
Τέντες κάθετες
 
Tέντες κασονέτο κάθετες
 
Τέντες με Αντιρίδες
 
Τέντες με Μπρατσάκια
 
 
 
 
Τέντες καποτίνα
 
Τέντες με μηχανισμούς, αυτόματους & χειροκίνητους
 
Αντιανεμικές ζελατίνες
 
Tεντοπέργκολες
 
Ειδικές κατασκευές
 

 


 ΣΥΝΧΡΟΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Μπορούμε να σας προτείνουμε σύγχρονες λύσεις για κάθε επαγγελματικό και προσωπικό χώρο ακόμα και για τις πιο απαιτητικές περιπτώσεις σκίασης, καθώς τα συστήματα μας είναι σχεδιασμένα ώστε να έχουν τη μέγιστη δυνατή αντοχή στο δυνατό άνεμο και τη βροχή.

Στη πολυετή πορεία μας έχουμε να αναδείξουμε έργα μεγάλων διαστάσεων σε καταστήματα, ξενοδοχεία, κατοικίες, καφετέριες, χώρους αναψυχής κτλ. στα Μάλγαρα, την Καλαμαριά αλλά και σε όλη την Θεσσαλονίκη.

Στοχεύοντας στην ασφάλεια την εργονομία και την οικονομία σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς, με συνέπεια, ευθύνη και σεβασμό.
 

 


 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα τα Μάλγαρα, την Καλαμαριά και όλη την Θεσσαλονίκη.